Sıkça Sorulan Sorular

Anasayfa Sıkça Sorulan Sorular

Transorient Lojistik Faaliyeti Bilgileri

DBA (Vgm)

SOLAS uygulamasi kapsaminda deniz yoluyla taşınacak konteynerin gemiye yüklenmeden/kıyı tesisine kabul edilmeden once yönetmelikte belirlenen sartlar dahilinde konteyner darasi dahil yukun toplam kilosunun belirlenmesi ve bunun ilgili kurumlara bildirilmesidir.

İşlem ücreti

Deniz yüklerinde hacim hesabi olcu cm cinsinden ise en*boy*yükseklik * kap sayisi / 1.000.000

Konteyner yüklemesinde Hacim hesabının yapılması

Tareks

TAREKS güvenlik, teknik mevzuata ve standartlara uygunluk ile kalite açısından tüketiciyi ve üreticiyi korumak amacıyla gerçekleştirilen, ithalat ve ihracat denetimlerinin risk esaslı olarak elektronik ortamda yapılmasına imkân veren web tabanlı bir uygulamadır.

A.T.R Dolaşım Belgesi

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında katma protokol hükümleri gereğince, ülkemizden Birliğe üye ülkelere ihraç edilen ve gerekli gümrük muafiyetinden yararlanılması için tanzim edilen belge A.T.R Dolaşım Belgesi’dir. Bu belge Birliğe üye ülkelere yapılan ihracat için düzenlenmektedir.

CMR Belgesi

CMR (Convention Marchandise Routier) belgesi, uluslararası kara yolu taşımacılığında kamyonla yapılan taşımalarda uluslararası CMR Anlaşması gereğince düzenlenen, koşulları standardize ederek taşıyıcının sorumluluklarını belirleyen mal taşıma belgesidir.

Hızlı Bağlantı

Yararlı Bilgiler
1.30 MB

Tanıtım Kataloğu
1.22 MB

Bize Ulaşın

Merkez
(İstanbul Ticaret Sarayı Oruç Reis Mahallesi, Vadi Caddesi, No:108, 8. Kat, Ofis No: 490, Giyimkent, 34235, Esenler, İstanbul, Türkiye)

Diğer Ofislerimizi Görüntüle

Quick Contact